top of page
Grey Living Room Sofa

olohuoneen kalusteet

Erikokoisia ja -muotoisia sohvia, sohvapöytiä, nojatuoleja, vitriinejä sekä TV- ja viihdetasoja

Haluatko että olohuoneessasi on yksinkertainen kevyt 50-lukua henkivä sohva ja pari nojatuolia vai runsas ja massiivinen kulma- tai moduulisohva? Esan Kalusteessa on vara, mistä valita sopivat kalusteet olohuoneeseen tai kesämökille. Olohuone ei ole mitään, ilman kodikasta tai katseenvangitsijana toimivaa mattoa, suosittelemme siksi kurkistamaan yläkerran mattovalikoimamme, joista maistiaisia voit vilkaista täältä. Myös olohuoneen valaistus on tärkeää ja siksi meillä onkin esillä myymälässä yli 300 erilaista valaisinta. Esan Kaluste on persoonallinen huonekalukauppa, joka pitää kokea fyysisesti.

Osa tuotteista on saatavilla suoraan omasta varastostamme, mutta pääsääntöisesti kalusteet ovat tilattavissa ja muutaman päivän kulutta noudettavissa ja toimittavissa suoraan kotiovelle.

Sohvat

Maistiaisia valikoimastamme:

SOHVAT

Kulmasohvien kätisyydet on vaihdettavissa suurimmassa osassa sohvamallejamme. Moduulisohvat ovat kuin palapeli, jonka voi kasata juuri haluttuun malliin ja halutussa koossa. Mökkiläisten suuressa suosiossa on jo vuosia olleet meidän laverisohvat, jotka toimivat penkkinä ja tarpeentullen varavuoteena mökkivieraille.

Sohviin on saatava erilaisia verhoiluvaihtoehtoja, myymälässä on esillä lukuisia tilkkumalleja eri väri- ja kangasvaihtoehdoista.

sohvapöydät

Sohvpöydät
Senkit, TV-tasot

senkit ja tv-tasot

Nojatuolit

NOJATUOLIT

keinut ja keinutuolit

Rottinkikeinut, keinutuolt